Banuti cu merisoare

de alinutza1983 in Prajituri, 3 Sep 2011 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 200 gr margarina;
  • 200 gr faina ;
  • 200 gr zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 gr merisoare uscate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu merisoare:

1. Se freaca zaharul cu margarina pana ce devine spuma, se adauga ouale, zaharul vanilat, si se amesteca in continuare, se mai adauga si merisoarele care au stat in prealabil la inmuiat intr-un pic de apa calduta si la sfarsit faina. Totul se amesteca foarte bine. Iese un aluat potrivit de moale.

2. Se pun gramajoare cu lingurita pe tava unsa ,lasand oarecare distanta intre acestea(deoarece la copt se latesc).

3.Se pun la copt in cuptorul deja incalzit- iar cand sunt gata cand se coloreaza usor pe margine. Se scot din tava fierbinti cu ajutorul unui cutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghinde dulci sa tot mananci