Batata bi kezbera

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 5387 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

14.01.2010, 14:52

Reteta originala era doar cu coriandru verde...cand vom gasi, o sa facem asa

Miha 1

14.01.2010, 14:55

Eu n-am avut decat uscat. Nu stiu cum o fi cu ala verde, dar cu asta a fost tare bun.

Teo 1

14.01.2010, 20:45

si daca cineva ma intreaba repede ce-am mancat?schimbati denumirea,ma balbai ,in loc sa mananc;''miroase bine/ pana aici la mine! bravo!

Miha 1

14.01.2010, 22:24

Zi-le si tu cartofi cu usturoi, ca nu-i bai.

Adinuta 1

15.01.2010, 01:01

simpla, dar interesanta o s-o incerc

luminita20_2006 1

15.01.2010, 18:40

mmm...interesant

mamidesara 1

10.03.2010, 14:59

cristian1968 1

11.12.2011, 10:55

Miha 1

11.12.2011, 12:12

Poftiti la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval la cuptor