Batata bi kezbera

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • coriandru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata bi kezbera:

Cartofii se taie cubulete si se prajesc.

Ustuoiul se da prin blender impreuna cu verdeata, ulei si condimente. La sfarsit se pune putina apa. Eu am folosit minerala.

Se presara peste cartofii prajiti.

Multumesc Oana de reteta. Delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata bi kezbera" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in evantai cu cascaval