Bezele colorate

de Miha in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 9283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 200 g zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri bilute colorate (din cele pentru decor)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele colorate:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma devine densa, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o spuma lucioasa. Adaugam si zeama de lamaie si omogenizam. La sfarsit incorporam biletele colorate, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Spritam moate de bezea in tava tapetata cu hartie de copt, apoi dam la cuptor la foc mic, cu usa cuptorului deschisa. Bezelele trebuie sa se usuce, nu sa se coaca. Dureaza, cred ca undeva in jurul a 2 ore.

Se lasa sa se raceasca, apoi se desprind usor de pe hartia de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

ionela2682 1

21.11.2012, 10:57

Draga Miha ..sunt superbe!!!!

Lau 1

21.11.2012, 16:09

faine

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:59

ce bune sunt bezelele!trebuie incercate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bezele