Biluţe de ciocolată

de ReteteleBunicii ro in Dulciuri, 11 Apr 2009 | 12627 vizualizari

 

Asa cum am postat si pe Retetele Bunicii, iata reteta pentru Bilute de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • * 1/2 kg de biscuiti (pisati foarte marunt)
  • * 1 ceasca de nuci (macinate)
  • * 50 g cacao (sau ciocolata vrac)
  • * 100 g zahar pudra
  • * 100 g rom (sau cateva picaturi de esenta de rom)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biluţe de ciocolată:

Se amesteca toate ingredientele. Apoi se creeaza bilutele si se dau prin zahar pudra. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care pot fi servite.

Optional:

  • deasupra se pot adauga betisoare decorative dulci (vezi foto)
  • in mijloc se poate pune o visina (careia, in prealabil, i-a fost scos samburele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biluţe de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ReteteleBunicii ro 1

11.01.2009, 19:13

Cam aia e si compozitia Sunt belea! Le-a facut sotia mea pentru Revelion si-ti pot spune ca ... DA ... sunt delicioaseeee!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 00:13

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 09:04

ce bunatate

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura la rece