Bilute din cartof cu unt

de silvianart in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2017 | 2138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie cotlet/pulpa porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • un cub unt
  • smantana
  • suc rosii
  • usturoi
  • dafin
  • turmeric
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute din cartof cu unt:

O simpla gustarica, nu avem nevoie de cantitati in aceasta reteta simplista, o gatim dupa bunul plac. Cartofii ii  punem la fiert cu putina sare, cand este au fiert, ii scoatem, ii pasam si ii amestecam cu unt rece, facem bilute ca in poza. Carnea o punem impreuna cu morcovul  taiat rondele, foaia de dafin, sucul de rosii, sare, piper si putina apa in cratita acoperita.
Verificam sa fie patrunsa si montam farfuria. Langa, asezam smantana care se freaca cu usturoi, un vf cutit turmeric si putin sos din cratita unde a fiert carnea. Simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute din cartof cu unt" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă