Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale

de anca_rm in Prajituri, 26 Iul 2013 | 2754 vizualizari

 

Aceasta reteta este una dintre favoritele mele , imi plac biscuitii facuti in casa si am incercat multe retete , dar asta o fac des.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 120 gr zahar
  • 80 gr frisca lichida
  • 1/2 plic praf de cop
  • 75 gr unt
  • 1 ou
  • 100 gr fulgi de migdale
  • sare
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale:

Pentru inceput mixam untul cu zaharul pana se omogenizeaza bine . Adaugam oul , frisca ( eu am folosit smantana pentru frisca, dar merge si cu frisca vegetala ) , sarea si vanilia si mixam in continuare . La sfarsit adaugam faina in care am amestecat praful de copt si fulgi de migdale.

Formam o bila si o punem in folie alimentara la frigider timp de 1 h.

Pornim cuptorul la 180 grade.

Dupa 1 h o scoatem de acolo , formam biscuitii ( cu pompa de biscuiti, sau pur si simplu cu mana ) ii punem pe o tava antiaderenta , sau cu hartie de copt si ii tinem la cuptor pentru 20 minute .

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cartof