Biscuiti cu fulgi de cereale

de lia maria in Prajituri, 30 Iun 2010 | 8910 vizualizari

 

Nu stiu sincer, cui apartine aceasta reteta, cand si de unde mi-am scris-o. Am gasit-o printre notitele mele si acum i-a venit randul la incercat. Cu siguranta am s-o mai repet ca este pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi cereale
  • 1 cana nuca macinate
  • 100g nuca de cocos
  • 50g stafide
  • 1 lingura scortisoara
  • 5 linguri miere de albine
  • 100g unt moale
  • 1 esenta rom
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de cereale:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.

Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.

Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox  1cm grosime, pe care le asezam in tava.

Le coacem cam 25-30’, la foc moderat.

Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramiciosi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:38

Ce bine,tot imi place mie sa rontai ceva cand beau cafeaua.

Rocsi 1

30.06.2010, 11:03

nu beau cafea dar tot iau un biscuite sa stii

Laly 1

01.07.2010, 17:09

Chiar daca nu este dimineata tot vreau un biscuite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura