Biscuiti de Craciun

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 6581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si ciocolata alba. Inglobeaza ingredientele uscate.

3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el forme de Craciun. Da biscuitii la copt 8-9 minute. Lasa biscuitii sa se raceasca apoi decoreaza-i dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ELENI 1

10.12.2011, 21:15

fara bicarbonat crezi ca asi avea insucces?nu prea gasesc bicarbonat aici in bayer sau poate nustiu eu unde sa caut

ionela2682 1

10.12.2011, 21:19

Super,super..Mosul va fi incantat

laylalala 1

20.12.2011, 17:55

biscuitii ii deocrez cu albus batut la care adaug apoi zahar pudra (compozitia de bezea)

se poate si fara bicarbonat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuti cu fulgi de ovaz si merisoare