Biscuiti diamante

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 14420 vizualizari

 

Reteta o am de pe Recette gateau,normal se numesc" Diamante de ciocolata",dar am evitat sa scriu si ciocolata ca lumea sa nu intrebe ''dar ciocolata unde e?'' :p Reteta se afla aici http://www.recette-gateau.eu/diamants-au-chocolat/ Acolo scrie ca ies 40 de biscuiti,eu nu i-am numarat dar 40 nu au fost :))) ci mai putini :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 140 gr unt moale(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 100 gr zahar pudra
  • 15 gr cacao pudra
  • 50 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti diamante:

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa.

Trebuie sa fie o compozitie omogena.

Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie alimentara) si se da la rece cca 1 ora.

Dupa ce a stat la rece se desface de folie si se unge cu oul batut apoi se presara zahar (cristal).

Se portioneaza apoi cu un cutit felii de cca 4-5 ccm si se pun pe o placa de patiserie tapetata cu hartie sulfurizata.

Se pastreaza putin spatiu intre biscuiti ptr a nu se lipi.

Se coc la 180° cca 12-15 minute.

Se pot servi cu un ceai,lapte cafea etc.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti diamante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

jolygina 1

25.11.2014, 01:11

anca_rm 1

25.11.2014, 08:35

arata tare bine

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:15

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Kaiserschmarrn