Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Acestia sunt printre cei mai deliciosi biscuiti si ii puteti prepara si decora pentru orice ocazie. Sunt super simplu de facut, si pentru o dupa-amiaza ii puteti tine ocupati pe cei mici care adora sa decoreze. Insa nu pot spune acelasi lucru despre voi cand trebuie sa curatati dupa ei! :)
Mixati untul cu zaharul pana obtineti o crema pufoasa si moale.
Bateti oul cu esenta de vanilie si adaugati-l peste crema de unt, amestecand pana obtineti o compozitie omogena.
Incorporati faina pana obtineti un aluat moale.
Pe o suprafata presarata cu faina, intindeti aluatul, cam de 1 cm grosime.
Taiati biscuiti cu ajutorul formelor speciale pentru biscuiti, cu un pahar sau pur si simplu cu cutitul si asezati-i pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Coaceti biscuitii in cuptorul incins la 190C/375F/Gas 5 pentru 8-10 minute sau pana ce capata o culoare aurie.
Pentru decorat, puneti zaharul pudra intr-un castron si adaugati apa rece, putin cate putin pana ce obtineti o crema moale de consistenta iaurtului cremos. Cand biscuitii s-au racit, decorati dupa preferinta. Eu am folosit jumatate alba si cealalta jumatate am colorat-o verde. Puneti icing-ul intr-o punga si taiati coltul avand grija sa obtineti un orificiu foarte, foarte mic si turnati peste biscuiti. Folositi o scobitoare sa raspanditi icing-ul pe toata suprafata biscuitelui.
POFTA BUNA!!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult