Briose

de ella 87 in Prajituri, 10 Feb 2011 | 3288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 1plic praf de copt,
  • 5 linguri zahar,
  • 3/4 lingurita sare,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita coaja de portocale rasa,
  • 1/3 cana ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se dizolva, praful de copt il amestecam cu faina,adaugam sarea,margarina, uleiul si amestecam bine pana se omogenizeaza, la sfarsit adaugam faina amestecam bine, pana se formeaza o pasta omogena.

Umplem formele pentru briose cam 2/3, in mijlocul fiecarei briose adaugam bucatele de portocala si putina finetti. Incalzim cuptorul, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le lasam 25-30 minute sau pana devin aurii. Cand le scoatem le pudram cu zahar,bombonele sau cu ce doriti.

Din aluatul ramas am mai facut cativa biscuiti si i-am pudrat cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza