Briose

de elenita in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3576 vizualizari

 

Ideale pentru pachetel

 

INGREDIENTE

  • 50 gr masline
  • 100 gr sunca presata
  • 2 buc oua
  • 100 gr cascaval
  • 1 pl praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 12 bobite de branzica calcica
  • 200 gr faina
  • 12 hartiute pt briose
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga laptele si uleiul,maslinele taiate rondele fin si cascavalul taiat in cubulete il vom adauga in compozitie, sunca am taiat-o la fel cubulete mici si am tras-o putin la tigaie dupa care am adaugat-o si pe ea in compozitie,faina cernuta si amestecata cu praful de copt incorporata in compozitie si amestecam usor.

Am pregatit formele cu hartiute pt briose am pus compozitia insa nu umplem forma plina lasam loc de un deget,in mijlocul lor am adaugat cate o bobita de branzica calcica.

Dam la cuptot pt 30 minute.

Sunt ideale pentru pachetelul copiilor.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza