Briose cu branzeturi si seminte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2015 | 6745 vizualizari

 

Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cascaval
  • 150 gr branza telemea cremoasa
  • 3 oua mari
  • o lingura de smantana
  • o lingura de grau bulgur ( zdrobit)
  • o lingura de quinoa
  • o lingura amidon porumb
  • un praf bun de sare himalayana( sau de mare)
  • un plic de praf de copt
  • o lingurita seminte de susan
  • o lingurita seminte de chimen
  • o lingurita seminte de chia
  • o lingurita seminte de mac
  • unt pentru uns formele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branzeturi si seminte:

Se rasnesc semintele de susan, cu cele de chimen, cu graul zdrobit si cu quinoa( eu fac asta intr-o masina de cafea).

Ouale se bat cu un praf de sare si se mixeaza timp de 3 minute sau pana se albesc, se adauga 75 gr de cascaval razuit (din total), apoi toata cantitatea de branza. Se adauga semintele rasnite, apoi amidonul de porumb, praful de copt, smantana, si semintele de chia.

Se ung formele cu putin unt si se pune compozitia cat sa treaca de jumatatea formei.

Se razuie restul de cascaval si se pune deasupra in fiecare forma, apoi se pun si semintele de mac.

Se coc briosele la 190 de grade pentru 12 sau 14 minute pana se rumenesc.( eu le-am tinut 12 minute, am intors una sa vad daca e rumena baza).

Sunt  tare gustoase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Aletta 1

21.11.2015, 17:14

tarasmariana 1

24.11.2015, 13:49

Foarte bune!

RuxyRux 1

08.12.2015, 23:17

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de legume la cuptor