Briose cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 15514 vizualizari

 

la un pahar rece de bere si o vorba ................merg perfect aceste briose cu cascaval

 

INGREDIENTE

  • 400 cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 linguri zahar
  • putina sare
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • 200 g faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se amesteca toata ingredientele bine ,eu le-am pus in masina de paine(am fost mai comoda).

Se unge o tava de briose(eu am pun in forme de savarine cu hartie)apoi se pun cate 2 linguri din compozitie ,

se da tava la cuptor 20-25 minute pana se rumesc frumos.

Se scoate tava cand sant gata si se lasa la racit apoi se servesc cu o bere rece(sincer mie nu imi place berea deloc)dar merge si cu un suc sau o cafea (hai sa va mai zic una tare de tot eu nici cafea nu beau)cu toate ca am fumat 13 ani inainte si nu am baut deloc cafea.

Sant niste briose foarte bune si gustoase si se fac si foarte rapid si se pot pastra si in frigider 3-4 zile daca faceti mai multe

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

rocsi chiar sant delicioase

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

sigur mena ia cate vrei

mariac 1

11.07.2010, 20:23

bravo gagicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza