Hribi cu smantana

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi fierti (eu am avut la congelator )
  • 700 g smantana cu grasime 12%
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • doua oua
  • o lingura de faina de grau
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu smantana:

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins . Se adauga hribii fierti peste ceapa calita si se lasa 10 minute pe foc amestecand continuu. Batem ouale cu smantana si o lingura de faina, adaugam sare si piper ( dupa gustul fiecaruia )  dupa care turnam amestecul peste hribi. Lasam pe foc pentru inca 10-12 minute. Pisam usturoiul si-l  adaugam la sfarsit. Optional se  poate adauga si patrunjel verde tocat. 

Se serveste cu mamaliguta fierbinte.

Pofta buna !


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana