Briose cu mere

de Irina in Prajituri, 21 Feb 2010 | 6675 vizualizari

 

Pentru copiii mei cu mult drag...

 

INGREDIENTE

  • 215 g faina alba
  • 55 g zahar brun
  • 2 mere dulci date pe razatoare
  • 3 lg stafide
  • praf de scortisoara
  • 40 g unt topit
  • 125 g iaurt natural
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Amestecam faina si zaharul intr-un vas, adaugam merele, stafidele si scortisoara. Intr-un alt vas batem untul iaurtul, laptele si oul. Adaugam acest amestec peste primul si omogenizam usor, dupa care turnam compozitia in forme(eu am unele de silicon). Lasam briosele in cuptor 20-25 minute, pana se intaresc. Se pot servi cu un pahar de lapte alaturi pe post de mic dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

22.02.2010, 23:18

Foarte bune au fost. Desi le-am facut la cererea lui Matei, le-am mancat eu si Ioana...

Miha 1

22.02.2010, 23:47

Manca-ti-le voi, ca eu m-am razgandit, spuse Matei cel mic

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:42

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si nectarine