Broccoli cu sos de ceapa

de Krystyan Trendy in Mancaruri de post, 22 Oct 2013 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g broccoli( fara tulpina)
  • 2 buchetele de conopida
  • 1 morcov
  • o jumatate legatura de marar
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 300 ml apa
  • 25g unt ( sau 2 linguri ulei)
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu sos de ceapa:

Se curata legumele,apoi se spala bine cu apa rece.Broccoli se desface in buchetele mici ,la fel si conopida .Morcovul se taie rondele,apoi mararul se toaca marunt.Intr-o cratita unsa in prealabil cu unt (ulei)punem legumele impreuna cu apa si sarea,mai putin ceapa si rosiile . Acoperim cratita cu folie si o lasam in cuptor la foc mediu 15-20 minute.Intre timp tocam ceapa si rosiile .Punem o lingura de ulei intr-o tigaie si calim ceapa pana capata o culoare aurie,adaugam rosiile si putina sare .Dupa 5-10 minute dam tigaia la o parte de pe aragaz si o acoperim cu un capac.

Apoi scoatem si cratita cu broccoli din cuptor . Broccoli se serveste cald ,alaturi de sosul de ceapa cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

laura_n 1

23.10.2013, 13:12

imi place

diaconta 1

23.10.2013, 16:36

mie imi place broccoli,dar folosesc si tulpina,imi place cel mai mult

RuxyRux 1

23.10.2013, 21:08

Excelenta mancarica ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume cu sos de soia si orez