Legume cu sos de soia si orez

de katty in Mancaruri de legume, 10 Feb 2015 | 4439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 fir praz mai gros
  • 1/2 ardei gras rosu
  • o mana de fasole verde congelata
  • 3-4 buchetele broccoli congelat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • cascaval ras
  • piper macinat
  • orez salbatic pentru garnitura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu sos de soia si orez:

Tai morcovul rondele subtiri , prazul felii groase de 1 cm ,ardeiul gras fasii.Incinzi uleiul intr-o tigaie ,adaugi  morcovul ,lasi cateva minute,amestecand usor ,adaugi apoi prazul ,ardeiul gras ,iar la sfarsit fasolea verde si broccoli .Lasi legumele 2-3 minute sub capac ,adaugi putina apa  ,sosul de soia si piperul macinat .Amesteci  usor din cand in cand ,sa nu sfarami legumele .
Fierbi orezul  in apa  clocotita cu sare   15 minute ,apoi il scurgi .Pui orezul scurs in mijloc ,legumele pe margine ,apoi presari cascavalul ras mare deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu sos de soia si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mâncare chinezească de morcovi cu orez