Brownie

de AndraAli in Prajituri, 20 Iul 2014 | 2922 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 ml lapte
  • 280 gr faina
  • 2 praf de copt
  • PENTRU GLAZURA
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie:

1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat.

2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine.

3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele.

4. In prealabil amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste compozitie.

5.Tapetam tava cu hartie de copt, punem compozitia rezultata si o dam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru 30-40 minute.

6.Glazura o facem topind toate ingredientele impreuna amestecand usor.

7.Cand prajitura e gata turnam glazura,lasam sa se raceasca iar apoi o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

AndraAli 1

21.07.2014, 21:26

buna idee

Rocsi 1

21.07.2014, 21:49

Bine ai venit

AndraAli 1

22.07.2014, 11:57

multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta in straturi, de post