Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 3246 vizualizari

 

O gustare super delicioasa sau un aeritiv ideal pentru petreceri. Nu am respectat o reteta anume, am aruncat cateva ingrediente intr-o tigaie si am sperat la ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci potrivite
  • 2 catei de usturoi
  • un chilli micut
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia
  • un peaf de sare si piper
  • felii de paine (eu am folosit bagheta)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic:

Taiati ciupercile in cuburi si tocati usturoiul si chiliul marunt. Caliti in putin ulei pana ce ciupercile se aburesc putin. Apoi adaugati otetul balsamic si sosul se soia si lasati pe foc mic pentru 10 - 15 minute. Daca doriti puteti prajii feliile de paine mie insa imi plac asa cum sunt. Asezati feliile de paine pe un platou si acoperiti cu ciupercile calite. Serviti imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta cu sunca, rosii si Philadelphia