Budinca a la nasu'

de MIMI in Dulciuri, 28 Noi 2009 | 10926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza dulce
  • 4 oua
  • 500 gr spaghete
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 200 gr stafide
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca a la nasu':

Se pun la fiert pastele si intre timp se pregateste branza.

Branza se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, zaharul vanilinat, coaja de lamaie.

Dupa ce au fiert pastele se scurg bine de apa si se trec printr-un jet rece de apa.

Apoi se amesteca cu branza.

Se dau la cuptor pt. aprox.45-50 min, pana se rumeneste deasupra. Se serveste rece cu un pahar de coca cola. Bine, nu rumenita chiar ca la mine. Eu am exagerat putin:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca a la nasu'" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Michelle 1

28.11.2009, 23:05

bune rau...mmm

liana_geicu 1

29.11.2009, 18:19

vreau si eu o portie, mie imi place asa mai rumenita...asa ca ...daca tie nu iti place...poti sa mi-o expediezi mie!

MIMI 1

29.11.2009, 21:10

Sotul meu o vrea asa mai rumenita.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de gogosi pregatite acasa, cu branza dulce