Budinca de cartofi cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 legatura marar
  • 100 g sunca
  • sare
  • piper
  • 100 g branza
  • 300 g ciuperci
  • 1 legatura de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu ciuperci:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei

Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca,

Ii curatam de coaja si ii taiem felii,

Ciupercile le curatam si le fierbem in apa cu sare si le adaugam peste cartofi,amestecam,

Intr-un vas batem ouale cu un sare,adaugam,smantana, branza,sunca tocata,mararul tocat,ceapa curatata si tocata marunt,

Intr-un vas termorezistent il ungem cu ulei si adaugam amestecul de cartofi cu ciuperci,

Deasupra adaugam amestecul de ou si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos(cca 30 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi si spanac