Budinca de gris cu cirese — multicooker

de Irinukaaa in Prajituri, 26 Sep 2014 | 3192 vizualizari

 

Un desert bun si simplu de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana gris
  • 3 cani de lapte
  • Esenta de vanilie/ zahar vanilat
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • Coaja de lime/ lamaie
  • Cirese/ visine/ capsuni...
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris cu cirese — multicooker:

Se pune laptele la fiert selectand functia Boil a aparatului. Atunci cand incepe sa fiarba se adauga grisul „in ploaie“, amestecand din cand in cand. Dupa cateva minute adaugam untul, esenta de vanilie, coaja de lime, oprind aparatul.

Intre timp batem albusurile spuma cu zaharul si le adaugam peste amestecul de gris cu lapte obtinut anterior. Amestecam cu o lingura de lemn sau o spatula de plastic de jos in sus, incorporandu—l usor. Punem si galbenusurile si apoi ciresele.

Selectam functia Bake si temperatura de 150 grade pentru 20 minute si inca 20 de minute la 180 de grade.

Delicioasa...

 

 

TIPS-URI

1

In locul fructelor se pot adauga Stafide, nuci, alune...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu cirese — multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Malai dulce