Budinca de legume cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 31 Ian 2018 | 7775 vizualizari

 

Cea mai gustoasa budinca! S-a mancat toata la o singura masa :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc
  • 1 punga de legume ( morcov, ardei, fasole, pastai, porumb)
  • 1/3 dintr-o telina
  • 3 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • 50 g smantana
  • 60 ml lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume cu carne de porc:

Batem ouale cu smantana, adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust.

Carnea o taiem cubulete si o prajim.

Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea prajita.

Acoperim cu alt strat de legume si cu telina taiata cubulete.

Turnam compozitia de smantana uniform deasupra budincei si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 40 de min.

Scoatem budinca din cuptor, ii presaram deasupra cascavalul ras si mai dam 1-2 min. la cuptor.

   

TIPS-URI

1

Se poate adauga un strat de cascaval ras si la jumatea budincii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca