Budinca de paste cu branza

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 8 Feb 2010 | 14544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr paste
  • 3 oua
  • 500 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

  • Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Intr-un caston amestecam branza de vaci, ouale, zaharul si zaharul vanilat.
  • Scurgem pastele de apa si le amestecam cu compozitia de branza.
  • Ungem o tava mica cu unt sau ulei si le bagam in cuptor la foc mic pentru 30-40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

ionela2682 1

09.02.2010, 11:18

arata foarte bine budinca ta ! pacat a mea s-a terminat!

Bucataria_Portocalie 1

09.02.2010, 12:22

eu nu pot zice ca sunt fan budinca, o fac o data pe an (max de 2 ori)
dar tot intrand aici pe site si vazand retete super cu budinca mi s-a facut pofta....ma intelegeti voi

ryta 1

08.01.2014, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao