Bulete de cartofi cu leurdă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 4805 vizualizari

 

Bucătăresele Vesele m-au inspirat. E reţeta lor de bulete de cartofi la care eu am adăugat leurdă pentru o aromă uşoară de usturoi. Sunt foarte bune şi calde şi reci. Încercaţi-le şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi curăţaţi
  • 1 ou mare
  • 50 g unt
  • câteva frunze de leurdă
  • pătrunjel proaspăt
  • făină ( eventual integrală)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi cu leurdă:

Cartofii se taie cubuleţe  şi se pun la fiert.

Când sunt gata se pasează piure şi se  amestecă cu oul crud, leurda şi pătrunjelul tocate mărunt, untul moale, sare, piper şi făină cât să se obţină un aluat uşor de modelat.

Se fac biluţe potrivite ca mărime care se prăjesc în ulei încins.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu leurdă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:21

bune rau

madi_marin 1

13.04.2012, 19:11

mamaieelena....nultumesc...

madi_marin 1

13.04.2012, 19:12

iri_love...au fost foarte bune si usor de facut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente