Bulgarasi de zapada

de MIMI in Prajituri, 26 Noi 2009 | 8790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti populari
  • 200g margarina
  • 1 esenta de rom
  • 2 plic zahar vanilinat
  • 250g nuca
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic nuca de cocos
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de zapada:

Se freaca margarina cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie omogena.Cand compozitia este gata se formeaza bilute potrivite si se dau prin nuca de cocos.Si se formeaza bulgarasi de zapada.Daca vrei sa faci un colorit superb poti sa pudrezi si cu cacao,si cu zahar pudra si cu bombonici din acelea colorate din comert si iese ceva frumos.Mie mi-au iesit 45 de bulgarasi.Scuze pt poza ,data viitoare o sa fie mai clara.E prima oara si am emotii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de zapada" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Michelle 1

28.11.2009, 23:08

Pasiune pentru bucatarie 1

02.12.2009, 23:46

liana_geicu 1

03.12.2009, 22:21

sunt foarte buni bulgarasii, nu am mai mancat de mult si se fac usor si rapid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere rase