Burgeri de post

de Carmen_g in Mancaruri de post, 17 Mar 2015 | 11124 vizualizari

 

Va prezint azi o reteta de burgeri absolut deliciosi. Va provoc sa-i incercati! ;))

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1 cana apa
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa
  • 1 cescuta de seminte de floarea soarelui decorticate
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • sare
  • Mai este nevoie si de: 3 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 1 lingura apa, 1 lingurita boia, putina sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri de post:

Se fierb fulgii de ovaz intr-o cana de apa pana fulgii absorb tot lichidul si se aduna ca un aluat. Se lasa deoparte la racit.

Se incinge o cratita in care se pun cele 2 linguri cu ulei, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de gogosari si cele 2 linguri cu apa. Se pune capacul si se inabusa bine pana ceapa devine translucida si apa s-a evaporat. Se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit ceapa si fulgii de ovaz, se amesteca si se adauga si restul ingredientelor.

Se modeleaza burgeri si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc burgerii la cuptor 20 de minute pe fiecare parte.

Intre timp facem un sos din cei 3 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 1 lingura apa , 1 lingurita de boia si putina sare.

Dupa ce burgerii s-au copt ii scoatem pe un platou, ii stropim cu sosul de usturoi si ii lasam acoperiti 10-20 de minute.

II servim cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

miki_a 1

18.03.2015, 00:00

M-ai facut curioasa cu reteta de burgheri! Arata foarte bine si cred ca merg de minune cu o salatica si alte cele!

dantes 1

18.03.2015, 06:34

Foarte buni!

Carmen_g 1

18.03.2015, 08:43

Multumesc! Ela, sunt foarte gustosi si langa o salata merg de minune )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Burger de post