Cafea cu coniac si inghetata

de Krystyan Trendy in Cafea, 17 Mai 2014 | 4003 vizualizari

 

O cafea aromata ... pentru voi! >:d

 

INGREDIENTE

  • 50 g cafea
  • 50 g zahar
  • 25 ml coniac
  • 80g inghetata
  • 500 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu coniac si inghetata:

Intr-un ibric am pus apa si zaharul .

Cand incepe sa clocoteasca apa adaugam cafeaua.

Amestecam cu o lingura si lasam foarte putin sa fiarba .Cand caimacul incepe sa se ridice usor ,dam ibricul la o parte si il acoperim cu o farfuriuta timp de 3 -5 minute.

Dam farfuriuta la o parte ,adaugam coniacul in cafea  si amestecam .

Turnam cafeaua in cescute  ,iar in fiecare cescuta punem 10 g inghetata .

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si frisca ,in loc de inghetata ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu coniac si inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazagran