Cannelloni cu carne de pui

de Panacris in Cannelloni, 13 Mai 2012 | 8659 vizualizari

 

In familia mea numeroasa:D, sunt doua tabere, o tabara prefera musacaua, cealalta lasagna, sau mai nou cannelloni. Asa ca sa fie pace, am trecut la treaba;)

 

INGREDIENTE

  • Cannelloni 200 gr.
  • carne tocata de pui 500 g 
  • ulei de masline 30 ml. 
  • pasta de tomate 300 ml. 
  • oregano 
  • cascaval 50 g 
  • margarina 100 g. 
  • faina alba de grau 3 linguri 
  • lapte 300 ml. 
  • sare iodata 
  • nucsoara macinata 
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea tocata se prajeste usor,  cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper, oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca.100  g margarina, 3 linguri de faina si 300 ml lapte, nucsoara rasa. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un strat de sos becaheml. La final se acopera cu sos becahmel si sos de rosii aromat. Deasupra se rade cascavalul, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vita