Cappucino cu lapte si inghetata

de rivka in Cafea, 1 Aug 2010 | 9229 vizualizari

 

Pt ca ne-am incins pe site in baia spumanta a nadinei am pregatit si cate o bautura rece :)) , fara alcool, coniacul si rose-ul il aduce mai tarziu bucataras ca e ziua lui.

 

INGREDIENTE

  • lapte rece de la frigider
  • 6 lingurite capucino
  • 2 linguri mari inghetata vanilie
  • 200 m frisca rece de la frigider
  • 1 lingurita zahar
  • cacao pt decor
  • cuburi de gheata optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappucino cu lapte si inghetata:

Se freaca frisca rece cu o lingurita de zahar adaugata spre sfarsit pana se intepeneste.

Se pune in fiecare pahar cate 3 lingurite de capucino, se adauga putin lapte se amesteca bine cu o spatula sa se dizolve praful de cafea.Se adauga restul de lapte.

se pune in fiecare pahar o lingura mare plina varf de inghetata de vanilie, se adauga deasupra cate 2 lingurti de frisca pline varf, se decoreaza cu cacao.

Optional se pot adauga si cuburi de gheata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappucino cu lapte si inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shake cu cafea