Capsunica

de reisnaor_2006 in Prajituri, 14 Iul 2014 | 4832 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 150 ml ulei
  • 6 lg zahar
  • 2 lg nesquik
  • 6 lg faina
  • 1 praf de copt

Crema:

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • esenta de rom

Glazura:

  • 800 ml suc de capsuni(neacidulat)
  • 2 pl budinca de vanilie
  • 6 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Blatul:- galbenusurile se mixeaza cu zaharul,se adauga uleiul si se omogenizeaza.Faina se amesteca cu praful de copt si cu nesquikul si se toarna in compozitie alaturi de albusurile batute spuma.Cand se omogenizeaza compozitia turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor la foc potrivit.Facem testul cu scobitoarea.

Crema:-untul se mixeaza cu zaharul,se adauga branza si esenta de rom.Crema se pune pe blatul racit si se lasa la frigider.

Glazura:La budinca in loc de lapte punem suc pe care il amestecam cu praful de budinca,zaharul si le legam pe foc amestecand cu un tel pana se ingroasa.Cand este putin calduta budinca se pune peste crema si se da la frigider.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

O prajitura foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Capsunica"