Caras in sos de rosii la cuptor

de nadea68 in Crap / Caras, 18 Oct 2013 | 14375 vizualizari

 

Si daca-i vineri v -am adus peste..buuuuunn!!! :))

 

INGREDIENTE

  • 2 carasi maricei
  • 1 ceapa rosie
  • usturoi
  • 500 ml suc de rosii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • dafin
  • leustean
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in sos de rosii la cuptor:

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte.

Dupa accea  il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit.

Il rumenim pe ambele parti.

Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta ceapa adaugam sucul de rosii,sare,piper,rozmarin,dafin.Mai lasam pe foc un pic..

Intr-un recipient adapt pentru cuptor punem pestele peste care varsam sucul de rosii.

Puem la cuptor incalzit 30 minute la 220°.

Dupa ce e gata adaugam leusten sau patrunjel.

Cu mamaliguta e foarte bun!!

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 carasi dar se poate folosi cat peste doriti si ce peste doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadea68 1

19.10.2013, 15:40

multumesc

Rocsi 1

19.10.2013, 22:13

Arata tare bine. Si alor mei le-ar placea asa ceva.

nadea68 1

19.10.2013, 22:31

rocsi,cred ca le-ar place daca si baiatul meu a mancat un caras intreg de obicei nu se omoara dupa peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor