Carnaciori in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 5304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • ou
  • chimen
  • carnaciori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Facem un aluat fraged, din faina, drojdie, sare, ca pentru pizza...

Dupa ce a crescut intindem o foaie taiem fasii si punem carnaciorii taiati sau daca aveti din aceia de bere cred ca ies si mai buni.

Batem un ou cu putina sare si dam carnaciorii prin ou si dupa presaram chimen sau ce doriti. Punem o hartie de copt in tava asezam carnaciorii si dam la cuptor...

Cu o bere merg super.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:32

frumos

ella 87 1

02.03.2011, 09:58

ms fetelor...o primavara cat mai insorita si plina de zambete va doresc

mihaelar63 1

02.03.2011, 15:34

draguti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval