Carnaciori vegetarieni

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 8105 vizualizari

 

Buni si consistenti

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg lapte
  • 5 lg gris
  • 7 lg pesmet
  • 13 lg nuca macinata
  • usturoi
  • delikat
  • drojdie 30 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori vegetarieni:


Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.
Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se se da forma dorita
-si apoi se fierb in urmatorul sos:
apa
ulei
condimente(oregano,patrunjel..etc)
usturoi
cayena
un ardei
un morcov
o ceapa
bulion de ardei
Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori vegetarieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj