Carnati cu oua posate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 2552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati muntenia
  • 1 ardei rosu in otet
  • 1 ardei verde in otet
  • 1 ceapa
  • 2 felii muschii afumat
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • 100 ml vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu oua posate:

Crestam feliile de muschi si le prajim putin pe ambele parti. Intre timp tocam ceapa si o adaugam peste muschi.

Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii taiati felii. 1 carnat il taiem felii, lasam sa se prajeasca putin dupa care adaugam pasta de ardei kapia, sare, piper, boia de ardei dupa gust, vinul si amestecam.

Carnati ii taiem in 2 si fiecare jumatate in 2 dar nu pana la capat.

Ii prindem cu scobitoarea (formand inima) si adaugam in tigaie, spargem ouale in mijloc, punem capacul si lasam la foc mic cca 5 minute (pana sunt gata ouale)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

T I M E A 1

18.02.2015, 22:05

Lau 1

19.02.2015, 17:49

multumesc

pity19 1

19.02.2015, 23:40

Fara '' Ceapa '' , e pe gustul sotului meu!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovlecei