Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se prajesc alunele intr-o tigaie fiebinte, fara ulei timp de cateva minute, apoi se maruntesc intr-u mojar.
Se curata de coaja ghimbirul si usturoiul si se toaca marunt.
Se incalzeste o lingura de ulei de susan intr-o tigaie si se adauga anasonul. Se adauga apoi carnea tocata, urmata de miere si jumatate din cantitatea de ghimbir si usuturoi.
Se gatesc la foc mare 5 minute, pana devine totul crocant.
Restul de ghimbir si usturoiu se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu sosul de peste, cel de soia si sucul de la un lime pentru a obtine un dressing.
Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie morcovul julienne si se adauga peste frunzele de salata.
Se impart taiteii intre 2 farfurii, se aseaza salata deasupra, se stopeste cu dressing, se aseaza carnea de vita crocanta peste, ceapa verde, frunzele de coriandru si alunele.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult