Carne de porc inabusita

de jolygina in Porc, 11 Ian 2011 | 20105 vizualizari

 

o noua reteta pe care am invatat-o de la mama mea, merita sa incercati
multumesc mami este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ,ceafac,cotlet ce aveti prin frigider
  • 2 pahare de vin
  • o ceapa medie
  • sare
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita:

Se taie carnea bucati cam de 4-5 cm grosime dupa care le punem intr-o tigaie si adaugam jumatate de pahar de apa ,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apa la jumatate

cand a inceput sa scada punem foile de dafin ,sarea, piperul si ceapa tocata solzisori si incepem sa adaugam cate jumatate de pahar de vin treptat

lasam sa fiarba cu capacul pus la foc mic si mai adaugam vin treptat pana terminam toata cantitatea , cand este aproape gata , verificam cu furculita daca patrunde inseamna ca este aproape gata

punem si usturouiul pisat, se lasa sa fiarba pana cand scade tot vinul si dupa ce a scazut  le mai lasam circa 10 min pe fiecare parte ca sa capete o culoare aramie

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

12.01.2011, 14:52

am revenit mamae elena sper sa am timp sa bag macar o reteta pe sapatamana cu alergaturile pe care le am de facut sper sa reusesc printre picaturi sa mai scriu cate o reteta

MIUTA 1

13.01.2011, 14:12

Foarte buna papica Un pupic pentru frumosul care papa tot din farfurie

adry88 1

05.05.2011, 19:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita