Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
O reteta , care cere minimum din timpul de preparare si e gustoasa la nebunie. Va asigur. Pe caldurile acestea, nu-ti este prea a manca,mai mult fructe, mai mult legume, salate, dar la un moment dat, simti, ca doresti ceva foarte gustos si caloric. Acesta reteta e pe gustul si pofta tuturor
Pasarea se taie in bucati , se spala si se usuca fiecare bucata de carne. Tigaia de otel ( gratar) se incinge foarte bine timp de 3-4 minute cu ulei la un foc mare. Se aranjeaza cu mare atentie bucatile de carne , pt ca sa nu va frigeti de la uleiul incins si se prajesc pe o parte si alta, cate 3-4 minute la foc mijlociu.
In momentul cand ati intors bucatile de carne pe parte cealalta, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga 50 ml de apa , in care a fost adaugat un catel de usturoi pisat si o lingura de otet.Se pune capacul si se prajesc acele 3-4 minute , care am spus mai sus. Aparte, se dau prin razatoare 2 rosii mai mari, se pìseaza tot usturoiul si se adauga in rosii, se mai adauga o lingurita de otet de masa alb cu 2 linguri de apa, mararul tocat si totul se amesteca . Se toarna toata acesta saramura pestre carnea prajita si se pune capacul.Focul e stins. Fiti atenti la procentul de otet.
Se lasa pentru 10 minute sa se marineze. Se serveste la masa cu mamaliga sau paine proaspata.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult