Carne de pui la cuptor

de xana in Porc, 1 Sep 2013 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui taiat in bucati(nu am folosit spatele, l-am pastrat pentru supa)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de cub Knorr cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor:

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de aluminiu. Dupa acest timp se indeparteaza folia iar carnea se stropeste cu sosul format in tava. Cuptorul se da la 220ºC si se mai lasa 30-40 de minute pana se rumeneste. Se mai stropeste cu sos din cand in cand sa nu se usuce.

Am servit alaturi un orez cu morcov si boabe de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan