Carne de vita la slow cooker Crock Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 28 Noi 2020 | 3768 vizualizari

 

Cum am mai spus nu-s prea fan carne de vita, dar gatita la slow cooker Crock Pot imi place, iese foarte frageda, se taie cu furculita.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 3 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin rosu
  • 1/2 pahar cu apa
  • ulei pentru calit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita la slow cooker Crock Pot:

Mai intai am pregatit ingredientele, am taiat carnea cubulete, morcovii rondele, ardeiul bucati mai mari si usturoiul feliute.

Am pus doua tigai la incins, am pus putin ulei si am adaugat carnea de vita intr-o tigaie si legumele in cealalta si le-am calit.

Cand carnea de vita si-a schimbat culoarea, am transferat-o in tigaia cu legume, am presarat sare si piper, apoi am adaugat paharul cu vin si apa si am mai lasat cca 10 min pe foc.

Apoi am transferat totul in vasul slow cookrului Crock Pot, am pus capacul si am setat pe functia high cca 4 ore. Se poate servi cu diferite garnituri, am ales un piure cremos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez la slow cooker Crock-Pot 4,7 L