Cartofi aurii cu usturoi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 8331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi potriviti
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia dulce,piper alb,curry,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu usturoi:

Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce incep sa fiarba se lasa inca 10 minute(nu trebuie sa fie foarte fierti,pentru ca se sfarama).Intr-o tigaie punem ulei de masline,adaugam cartofii scursi de apa si asezonam cu condimentele de mai sus.Se lasa la inceput la foc mare sa inceapa sa se prajeasca,se intorc incet cu o lingura de lemn.Cand sunt gata se presara parmezan proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:05

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:37

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana