Cartofi copti cu mujdei de usturoi

de T I M E A in Mancaruri de post, 27 Noi 2012 | 6352 vizualizari

 

O mancare foarte simpla, dar foarte gustoasa, ce nu lipsea din casa noastra, mai ales pe timp de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 100 ml smantana 20% grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu mujdei de usturoi:

Cartofii spalati bine ii punem in cuptor direct pe gratar, la foc mediu timp de aprox 50 min.

La jumatatea timpului intoarcem cartofii de pe o parte pe alta.

Pragatim mujdeiul: usturoiul zdrobit il frecam cu sarea si cu uleiul apoi adaugam smantana si amestecam.

Cartofii calzi ii servim cu sare si mujdei de usturoi. 

Iar pt cei ce postesc eliminam smantana si punem doar apa sau mustar si apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:57

Lau 1

28.11.2012, 13:35

buna

T I M E A 1

28.11.2012, 14:01

Gabytza , Laurenta

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi intregi,copti in coaja