Cartofi cu carne la cuptor

de Thalia in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2014 | 24500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne gaina;
  •  O ceapa;
  •  2 Morcovi;
  •  500 gr. Cartofi;
  •  Piper Negru boabe;
  •  Frunze de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne la cuptor:

Carnea se fierbe in prealabil in apa se adauga 2 frunze de dafin, boabe piper negru, sare. In timp ce fierbe carnea se alege spuma.Dupa ce carnea s-a fiert si apa a scazut se stinge focul.

Tocam ceapa, si o punem in oala separata, cea care urmeaza sa meargala cuptor, calim ceapa un pic, adaugam cartofii taiati felii mari, morcov taiat felii sau cuburi dupa preferinta, apoi adaugam carnea si  supa, in care a fiert.

Se asezoneaza cu sare, piper negru, frunze de dafin si se da la cuptor pentru 45 de min. In primele 30 min oala se acopera cu folie de aluminiu sau capac apoi dupa 30 min se scoate folia de aluminiu si se faca inca 15 min descoperita ca sa se rumeneasca un pic.

La final se asezoneaza cu patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carne la cuptor