Cartofi cu ierburi aromate la cuptor si mujdei

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 3227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat
  • sare
  • 4 linguri ulei

MUJDEI

  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • zeama de la 1/4 de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ierburi aromate la cuptor si mujdei:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Punem peste ei: 1 lingurita rozmarin,1 lingurita busuioc,1 lingurita menta,1 lingurita cimbru, piper macinat si sare dupa gust. Ungem o tava cu 4 linguri ulei si asezam cartofii in ea, bagam la cuptor pentru 45-50 minute la foc mediu. Separat curatam usturoiul il spalam si il pisam cu clestele. Punem peste el un praf de sare si il frecam bine cu ulei putin cate putin ca la maioneza. Punem si un praf de piper si zeama de lamaie si amestecam bine. Mujdeiul il punem peste cartofii gata copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate la cuptor si mujdei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MIUTA 1

15.03.2012, 11:43

T I M E A 1

17.03.2012, 19:36

tare buni cartofii tai

bursulica 1

19.03.2012, 07:35

Foarte buni!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat