Cartofi cu rozmarin

de mihasara in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.

Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem cam 3/4, adica sa ramana un pic nefierti.

Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.

Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.

Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.

 

TIPS-URI

1

Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu pasta de avocado