Cartofi frantuzo-secuiesti

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 5327 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca gatesc si eu mai autohton!
Am adaptat putin reteta de cartofi frantuzesti pe care o face mama.Carnatii secuiesti au paprika in ei si sunt putin iuti sau piscaciosi cum zic fetele pe bucataras!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari fierti
  • 4-6 oua fierte tari
  • o cutie mica de smantana
  • 1 carnat secuiesc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzo-secuiesti:

Se taie cartofii,carnatul  si ouala in felii rotunde.
Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.
Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.
Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.
Se termina cu smantana si se da la cuptor.

Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzo-secuiesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti