Cartofi noi la cuptor

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 8561 vizualizari

 

Bucatarasi! Bucatarasi! Au aparut cartofii noi!Sanatosi,usori si...gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. de cartofi noi(de preferinta mici)
  • o legatura de marar
  • 3 fire de usturoi
  • sare
  • p iper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Se curata cartofii. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline,se sareaza,se pipereaza,se pune apoi usturoiul taiat marunt si se baga tava in coptor.Se lasa in cuptor circa 30-45 de minute. Cand cartofii sunt rumeniti se scot din cuptor si sepresara o ploaie de  marar.Se pot servi ca garnitura la o friptura,cu smantanasau cu tzatziki.Iertati-mi  uitarea,dar inainte de-a baga tava in cuptor se pune o ceasca de apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

16.05.2009, 15:15

mdaaa, si cu salata de varza cu marar ...

ramo_cata 1

22.05.2010, 00:10

madi_marin 1

22.05.2010, 09:03

mmm....ce buni sunt cu smantana si marar....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu branza