Cartofi umpluti cu soia

de Lau in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4424 vizualizari

 

este prima data cand mananc tofu si mi-a placut foarte mult

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • 50 g soia
  • frunze de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • tofu in saramura
  • sare
  • piper
  • oua(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu soia:

Soia o punem intr-un vas cu apa si lasam 20 min sa se hidrateze,dupa care o stoarcem bine de apa si o vom fierbe cca 5 min,

Cartofi ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei.

Cand sunt gata ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,dupa care vom lasa sa se raceasca foarte bine,

Cand s-au racit ii curatam de coaja si ii scobim in mijloc ca sa adaugam umplutura.

Tocam ceapa,ardeiul,tofu o taiem cubulete,adaugam si soia scursa de apa,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam dupa care vom umple cartofii.

Ii asezam in tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana este gata oul(cca 30 min)

TIPS-URI

1

daca dorim sa adaugam si oua vom pune mai putina umplutura

2

Din miezul de la cartofi eu l-am pus din nou la fiert si am facut piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu soia" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de post, cu granule de soia